Barbietrend

Címkék

">

Egy ideje terveztem, hogy valami mesebeli dolgot készítsek, amit mindenképp gyereknap alkalmából mutatok majd meg.

Elérkezett hát az alkalom, íme az összetéveszthetetlen csókra álló szájú Béka királyfi, és az általa kiszemelt Királykisasszony áldozata. :)

Mielőtt még feltöltöm a képet, meg kell említenem a Breki készítésének kis történetét.

Mivel nem terveztem túl bonyolultra, gondoltam a filcből készült tökéletes lehet.

Ehhez kerestem valami ihletet adó béka formát a világháló ösvényeiben, ahol is találtam valami nagyon vicceset.

Íme:

beka_origi.jpg

Az én általam megalkotott szereplők kicsit visszafogottabbak, béka még a szemét is becsukta a nagy cuppanósra várás alatt:

SAM_1065.JPG

További képek, és információk az oldalsávban is megtalálható Meska boltomban, illetve a Barbietrend facebook oldalán találhatók!

Címkék: Barbie Varrás Béka Barbie ruha Királykisasszony

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barbietrend.blog.hu/api/trackback/id/tr815319003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violababa 2013.05.26. 21:20:37

Cupp... és lőn: a békából csodaszép királyfi lesz! Csak egyetlen csókocska... Néha én is elvarázsolt békakirálykisasszonynak érzem magam, aki arra a bátor királyfira vár, aki azt az egyetlen csókocskát megejti, de a férfiakban - úgy tűnik - a bátorság nem ilyesmikhez van...
Teresa békájának nincs szüksége bátorságra, hisz mit kockáztat? Egy gyönyörű nő, gyönyörű ruhában fogja őt megcsókolni.:)
Vagy itt Teresa az, aki kockáztat? És vesztett? Miért nem látjuk az átváltozás utáni jelenetet? Amikor a csodaszép királyfi tartja karjaiban alélt szerelmét? Talán ugyan éppen a karjaiban tartja, csak nem a szerelemtől alélt el, hanem az ijedtségtől?;)
És láthatnánk egy kicsit többet a ruhából is? Örülök, hogy végre láthatom, és amennyit látok belőle, az némi írigységre ad okot, vagyis azt jelenti, hogy szigorú szakértőnek kikiáltott szememmel nézve is tetszik.:)

Barbietrend 2013.05.27. 00:14:09

@violababa:
Kedves Violababa!
A mai világban a valamirevaló (és nem csak arra való :) ) Királylányoknak nagyon megkell gondolni, hogy hisznek-e a mindenféle jött-ment koronával rendelkező Békának, aki azt állítja hogy valójában Béla.
Tanulságnak is ajánlom, nemcsak fiatalkorú Királylánykáknak, hogy bánjanak óvatosan az efféle hirtelen eldöntendőkkel.
Csók-nemcsók?
Ha lesz csók, mindenképp jelentkezem!
Az igényelt mégtöbbképpel felszerelkezve!
Addig is:
Csóóóóóók
:)
süti beállítások módosítása