http://www.meska.hu/Shop/index/12028

Barbietrend

Címkék

">

Kedves Ti!

:)

Időközönként, hosszabb-rövidebb időre, kénytelen vagyok szüneteltetni az alkotótevékenységemet, és ezáltal az interneten való megjelenésemet.

Az általános tenni-venni valóim mellett, időnként, a vizsgákra való felkészüléssel töltöm a napjaimat.

Most éppen, a 2.sikeres vizsga utáni nyugodt hétköznapjaim első napján, arra gondoltam, hogy tartok egy kis számadást csak magamról, és az elmúlt napokról.

Mivel novemberben ünneplem a születés, és névnapomat, így nem véletlen, hogy ért egynéhány kellemes meglepetés.
A kellemes enyhe kifejezés, igazán megható, és felemelő!

Ajándékokat kaptam, Tőletek, és az ajándék nem tiszta fizikai formája az örömöm kizárólagos tárgya, hanem az is, ami mögötte van...

Először is, kaptam Violababától egy különleges képeslapot.

Talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy a virtuális képeslapokkal a postán küldhető, kézzel fogható lapok eltűntek az életünkből.

Emlékszem még, mikor gyerekkorunkban a család távol élő rokonai részére, küldtünk, minden jeles ünnep alkalmával egy-egy kézzel írott színes, képeslapot.

Ez már teljesen elfelejtődött, és jobb esetben is telefonon, vagy egy interneten küldött jókívánságokkal letudjuk.

Nyilván ez is egy formája,  és nem lekicsinyíteni szeretném az értékét,  sőt én is ezekkel az lehetőségekkel élve adom tudtára az ünnepeltnek a jókívánságaimat,  ha éppen személyesen nem adhatom át.

Na szóval, az Én képeslapom nem csak ezért különleges, mert kézzel fogható, hanem, mert a Magyar Posta is felismerte a tényt, hogy kell valami nagyon ujjat tenniük a képeslapok életképessége érdekében.

Ez abban nyilvánul meg, hogy a lapok egy olyan sorszámmal rendelkeznek, ami alapján sorsolás lehetőségével, értékes ajándékok tulajdonosává válhatunk,  a szerencse hozzájárulásával.

Erről bővebb információt itt, és a Postákon.

Először is köszönöm itt is Violababának a kedvességét, és a Rám gondolást!!!!

A Magyar Posta Marketing osztályának pedig nagy gratula!

A csokit pedig külön köszönöm, sajnos már csak hűlt helye. :)

A másik kézzel fogható meglepetésem pedig egy óriási csomag formájában érkezett.

Sajnos a kézhezvétel állapotát nem örökítettem meg, talán nincs az a gyors fotós, aki lekaphatta volna azt a pillanatot, hiszen olyan gyorsan kicsomagoltam. :)

A kezeim, és az állam szinkronban voltak kicsomagolás közben, merthogy ahogy egyre többet láttam a dobozok tartalmából, annál jobban tátva maradt a szám!

Egy 3D moduláris origami Torta , kusudama díszítéssel, 2 kiscsirke, 1 fiú, és 1 lány, ugyanúgy 3D origami technikával készített, és egy Angyalszárny.

Az Angyalszárnynak a jövőben még szerepe lesz, és bemutatom szintén itt.

Akitől pedig kaptam, Juci, aki nem mellesleg Fabrika Falva termékek hihetetlenül ügyeskezű alkotója, és Barbiesztori kreatív vezetője.

SAM_2096.JPG

Ez a kép talán mindent elmond magáról, és a Sok szeretettel felirat nem kíván számomra magyarázatot.

Köszönöm Mindannyiótoknak, annak is aki egyéb más formájában gondolt Ráml!!!

Címkék: Ajándék

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barbietrend.blog.hu/api/trackback/id/tr675665882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violababa 2013.12.01. 10:21:44

Minden elismerésem Jucinak!:)
süti beállítások módosítása