http://www.meska.hu/Shop/index/12028

Barbietrend

Címkék

">

"Made in Hungary"

2013.07.06. 12:45

szerző: Barbietrend

Még nagyon a kezdetekkor, mikor a Barbietrend még csak kialakulóban volt, már ott voltak a fejemben azok a tervek, amelyek csak most kezdenek körvonalazódni.

A környezetem biztatására tettem meg az első lépést a mütyürgyár elindítására.

Akkoriban sok olyan embertől kaptam jó tanácsként a magyar népviseletes ruhák gyártását, akik igazából nem is ismertek, és nem is tudták hogy képes lennék-e rá.

Nem csupán a képesség, de a ráhangolódás is nagyon fontos.

Igazán szépet, és jót az ember csak megfelelő körülmények, és megszerzett tapasztalat során képes létrehozni.

Nem mellékesen az ötleteim elsodortak mindenfelé, még a mai napig olyan ötletek jönnek, amit biztos hogy megfogok valósítani, csak legyen hozzá elég szabadidőm.

Nem is fecsegek tovább, "csapjuk a lecsóba"!

A Palotásruha az első ebben a témában, első szériás darab, és terveimben van a további díszítés ,ez így elsőként egy hagyományos, letisztult viselet.

SAM_1369.JPG

SAM_1375.JPG

..és hogy mi adja a ruha szívét, lelkét?

Íme:

Címkék: Barbie Varrás Made in Hungary Barbie ruha Palotás Népviselet

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barbietrend.blog.hu/api/trackback/id/tr535393445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violababa 2013.07.07. 15:50:24

Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát!:)
Ejha, szép lett. Ez a bordó gyönyörű szín, a fehérrel nagyon jól kiegészítik egymást, így barbie méretben is. A fityula - tudom, hogy nem így hívják - a kedvencem. A csipke miatt. Meg az ujjamegoldás is nagyon aranyos. És a kis kötény is olyan finom darab lett.
Tudod, hogy mi hiányzik egy kicsit? Barbie darázsdereka. Nem lehetne egy kicsit szűkíteni derékban a ruhán? Üdv.:)

Barbietrend 2013.07.07. 16:55:09

@violababa:
Ó Drága Violababa, az én modelljeim a hosszú télre való tekintettel, és annélkül, deréktáj kissé megterebélyesedtek.Nagyon jól vannak tartva, és most kezdem is a diéta, és fitness programot alkalmazni.
Amúgy viccet félretéve a szoknya derékig ér, és a hajtások-rakások+kötény hajtásai miatt egy kicsit nagyobbra kellet szabni a felsőrészt(Mídert).Ez attól még testhezálló, csak az említett okok miatt nem érvényesül a darázsderék effektus. :)
...a darázsra még visszatérünk! :)
Pussz
süti beállítások módosítása